Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

© Makarova Viktoria
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Gin Fairuza ”Fai”

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Ahaltekinhevonen

Ex-omistaja

Alegre

Skp, väri

Tamma, ruunikko

Kasvattaja

Gin Ahaltek (GINA2111)

Syntynyt

5.4.2009

Koulutustaso

ko VaB; re 100cm

Säkäkorkeus

158 cm

Painotus

Kenttäratsastus

Rekisterinumero

VH13-001-0099

   
 

Luonne

Tamma katsoo kaukaisuuteen kuin näkisi siellä jotain tärkeää, elämää suurempaa. Se saattaa seisoa näin pitkän tovin kuin jähmettyneenä, kenties välillä haukaten pari ruohonkortta suuhunsa. “Niin rauhallinen tamma”, monet sanovat ja tottahan se on. Ruunikko on usein hyvin vähäeleinen, vaatimaton ja hillitty, eikä siitä monestikaan päällepäin uskoisi, että seuraavassa sekunnissa se saattaa kiihtyä nollasta sataan. Kuin pistoksen saaneena aiemmin taivaanrantaa tuijotellut tamma säntää yhtäkkiä hurjaan laukkaan, heilauttaa muutaman kerran takasensa ilmaan, puhkuu, puhisee ja korskuu. Vaarallinen, hurja hevonen, joku saattaisi ajatella, mutta tämä mielikuva puolestaan on väärä.

Fai on vastakohtien hevonen. Se on arvokas, rauhallinen ja elegantti, mutta toisaalta herkästi syttyvä ja vauhdikas. Vieraille Fai on hitaasti lämpenevä ja etäinen. Sitä voi hoitaa kuka vaan, miten päin vaan ja missä vaan, tasaisuus ja rohkeus ovat Fain valtteja, eikä sillä tulisi mieleenkään kukkoilla tai hermoilla vieraampienkaan ihmisten kanssa, mutta sydänystävää tammasta on turha viikossa taikka kuukaudessakaan odottaa, sen enempää ihmisten kuin muiden hevostenkaan. Fai on kuitenkin mukava hevonen, vaikka sen kanssa ei lähemmissä väleissä olisikaan. Ne jotka puolestaan ovat, saavat kohdata myös tamman hellyyden ja leikkisyyden, juuri sen puolen jossa hillityn kuoren takaa löytyy ikuinen varsa.

Kuten persoonalleen on ominaista, voi Failla myös ratsastaa oikeastaan kuka vain vähänkään hevoskokemusta omaava, mutta tässäkin tapauksessa eniten se antaa ja hauskinta sen kanssa on tamman omikseen ajattelemilla ihmisystävillä. Täysiverimäistä herkkyyttä tammassa on siinä määrin, että se kuuntelee pieniäkin apuja ja asennoituu tehtäviinsä aina täysillä. Fai ei kuitenkaan ole millään tapaa käsistä lähtevän temperamenttinen tai ylettömän herkkähipiäinen, vaan sen kanssa voi tottumattomampikin ratsastaja köpötellä kunhan hallitsee perusjutut. Vauhti tekke-neidolla toki on verissä eikä sitä tarvitse suinkaan yllyttää hurjiin laukkoihin ja extremesuorituksiin. Kestävä, nopea ja rohkea Fai onkin omiaan maastoon ja kenttäkilpailuiden kestävyysosioille, mutta ei se huono ole koulu- ja esteradoillakaan, joissa molemmissa omalla moottorilla liikkuminen, kuuliaisuus ja tarkkuus ovat tamman ehdottomia valttikortteja.

© Serena

Sukutaulu

i. Gin Averki
at, 158 cm, rtkm

ii. Gin Atlaz
at, 156 cm, rnkm

iii. Gin Anzak
at, 157 cm, rnkm

iie. Gin Altano
at, 155 cm, rnkm

ie. Gin Kaitlyn
at, 158 cm, rt

iei. Gin Izydor
at, 157 cm, rnkm

iee. Gin Kasandra
at, 160 cm, vkk

e. Gin Fabiana
at, 157 cm, rn

ei. Gin Sereya
at, 158 cm, rn

eii. Seriozha
at, 158 cm, mvkko

eie. SDV Nudar
at, 159 cm, vkko

ee. Gin Fabiola
at, 154 cm, mvkko

eei. Gin Fabian
at, 155 cm, m

eee. Finaly Qvarjada AT
at, 152 cm, vkk

 

Täysiä polvia 4, kauimmat sukulaiset viidennessä polvessa
Isälinja: Gin AverkiGin AtlazGin AnzakAda Sewgi
Emälinja: Gin FabianaGin FabiolaFinaly Qvarjada ATQvinnie K - Haldi

Jälkeläiset

Syntynyt

-

Skp & nimi

-

Isä/emä

-

 

Kilpailukalenteri

KERJ: 1 sijoitusta
05.02.2019 - KERJ - Decnen virtuaaliset - Helppo - 5/30  

Voittosumma: 0 v€

©2019 Kaukovalta - suntuubi.com