Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

© ransu.kuvat.fi
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Legenda ”Leila”

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Englantilainen täysiverinen

Ex-omistaja

Sumuniitty

Skp, väri

Tamma, mustanruunikko

Kasvattaja

Sumuniitty

Syntynyt

14.11.2008

Koulutustaso

ko GP, re 90cm; me 90cm; ir 120cm

Säkäkorkeus

165 cm

Painotus

Kouluratsastus

Rekisterinumero

VH18-006-0010

   
 

Luonne

Leila on kuvankaunis tamma. Vaikka se on paljon isompi verrattuna vaikka shettikseen, se ei ole kovin vaikea. Koulussa se on haka, eikä kuumu paljon. Se saattaa vähän väliä hiukan hermoilla ratsastaessa. Hoitaessa se pyörii joskus kuin väkkärä kun putsataan kaviot ja mahanalus. Muuten se on hoitaessa kiltti ja muulloinkin. Esteillä se pärjää hyvin ja menee maastossa reippaasti.

Sukutaulu

i. Garrick evm

ii. tuntematon

iii. tuntematon

iie. tuntematon

ie. tuntematon

iei. tuntematon

iee. tuntematon

e. Bebe evm

ei. tuntematon

eii. tuntematon

eie. tuntematon

ee. tuntematon

eei. tuntematon

eee. tuntematon

 

Jälkeläiset

Syntynyt

-

Skp & nimi

-

Isä/emä

-

 

Kilpailukalenteri

KRJ: 4 sijoitusta
01.02.2019 - KRJ - Team J&K - GP - 6/40
05.02.2019 - KRJ - Adina - GP - 5/25
06.02.2019 - KRJ - Team J&K - GP - 6/40
10.02.2019 - KRJ - 
Team J&K - GP - 1/40
Cup-sijoitukset: 1 sijoitusta (villit 1)
31.01.2019 - Villi-Cup koulu - Adina - GP - 2/7  

Voittosumma: 0 v€

Muuta

  • 5 asteen pakkasella ulkoloimi
  • Rankalla sateella sadeloimi
  • Esteillä rintaremmi

6.7.2017, hoitotarina, kirjoittaja Lisa
Katson peilikuvaani väsyneenä peilistä. Olen tyytyväinen siihen. Tummat ripset mustat hiukset pähkinänruskeat silmät ja korkeat poskipäät. Pesen hampaat ja vaihdan vaatteet ja lähden tallille.
Laitan pyöräni lukkoon ja marssin tammalaitumelle.
-Moikka Leila! sanon Leilalle. Haen Leilan harjat. Harjaan Leilan joka nauttii siitä. -No niin Leila nosttappas nyt kaviot äläkä pyöri siinä kuin väkkärä! naurahdan Leilalle. -Kuule Leila mentäisiinkö maastoon ilman satulaa? kysyn Leilalta. Leila pärskähtää vastauksesksi ja arvaan että se tarkoittaa kyllä. Haen Leilan suitset ja suitsin Leilan. -Voitko ottaa ne kuolamet suuhun? sanon ja Leila avaa nopeasti suunsa ja laitan kuolaimet suuhun. - No niin Leila oletko valmis? kysyn ja nousen selkään. Napautan kevyesti Leilan liikkelle kohti maastopolkua. -Mitäs sanoosit pienestä ravipätkästä? kysyn. Leila pärskähtää ja tulen jälleen kerran siihen tulokseen että Leila tarkoittaa kyllä. Napautan Leilaa pohkeilla ja Leila lähtee heti raviin. -Kuule Leila mentäisiinkö takaisin kotiin olemme olleet täällä noin puoli tuntia. sanon Leilalle. Leila nyökyttää päätään ja tulkitsen sen vastauksesi kyllä. Lähdemme ravaamaan kohti kotia. -Leila otetaanko pieni pätkä laukkaa? kysyn. Leila hörähtää ja lisää vauhtia. Napautan pohkeilla Leila lähtee keinuvaan ja pehmeään laukkaan. Sitten huomaammekin että olemme jo kotona. Huomaan Essin pihalla ja huikkaan:- Moikka Essi ihana hevonen sulla siis meinaan Leila. -Niinhän se on. Essi sanoo. Talutan Leilan talliin harjaan sen ja tarkistan jalat. - Kaikki kunnossa Leila. Sitten juotan Leilan ja vien tarhaan. -Heippa sitten Leila! sanon Leilalle. -Heippa Essi lähden nyt kotiin! sanon Essille. Hei hei! Essi sanoo. Sitten lähden kävelemään kotiin päin. Kotona avaan tietokoneeni ja alan lukemaan lempiblogiani. Sitten pesen hampaat laitan herätyksen päälle ja menen nukkumaan.

©2019 Kaukovalta - suntuubi.com