Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

© www.lasikuu.net/vapaasti
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Freeze KV ”Freeze”

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Connemaranponi

Ex-omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Skp, väri

Tamma, ruunivoikko

Kasvattaja

Anzkuli (VRL-11903)

Syntynyt

8.7.2017

Koulutustaso

ko HeA; re 100cm; me 70cm; ir 100cm

Säkäkorkeus

134 cm

Painotus

kouluratsastus

Rekisterinumero

VH17-035-0061

   
 

Luonne

Jos arabien kanssa luonnejalostus ei ole oikein tuottanut tulosta, ainakin tässä yhdistelmässä se on toiminut, ja oikein moitteetta! Isältään kiltti tamma näyttää perineen vain kauniin värityksensä ja taipumuksen pukitteluun, emältään taas helpon käsiteltävyyden ja mukavat askellajit. Kyllä saa olla tyytyväinen.

Freeze on hoidettaessa erittäin helppo ja kohtuullisen mutkaton. Se on erittäin kiltti ja seisoo todella nätisti paikallaan kaikkien hoitotoimenpiteiden ajan. Tamma antaa koskea kaikkialle, nostaa jalat kivasti ja antaa laittaa varusteet moitteetta. Huonoina päivinä sillä tosin on emänsä taipumus hieman näykkiä, joten etenkin silloin tamma kannattaa sitoa kiinni. Freeze on helppo hoitaa niin karsinassa, käytävällä, puomilla kuin pesukarsinassakin.

Talutettaessa tammaa saa jonkin verran vetää perässä tai hoputtaa raipalla. Freezellä ei näytä olevan kiire mihinkään, kun kyse on ihmisen kanssa kävelystä paikasta A paikkaan B. Niin, vaikka paikka B olisi kenttä, tarha, laidun, talli tai vaikka rehuvarastokin, ottaa Freeze rauhallisesti. Traileriinkin tamma kävelee fiksusti ensimmäisellä yrittämällä.

Tämä koulupainotteinen tamma on ratsastettaessa yleensä iloinen ja reipas. Tamma taipuu moitteetta molempiin suuntiin, ja sillä on erinomaisen mukavat askellajit, jotka se on perinyt emältään. Freeze on luotettava ratsu myös ratsastusharrastuksen alkutaipaleella oleville. Tosin pienen pukittamistaipumuksen tamma on kai perinyt isältään, sillä se selvästi ilmaisee mielipiteitään pukittamalla. Muuten mielipiteenilmauksia ei kovin tapahdukaan, joten Freeze ei ihan aloittelijoille kuitenkaan sovi. Jos joku taso pitäisi sanoa, niin alkeisjatkon tunneista eteenpäin Freeze voisi käydä aina Helppo A:n tunneille asti.  

Sukutaulu

i. White Warrior
conn, 131 cm, rnvkk

ii. tuntematon

iii. tuntematon

iie. tuntematon

ie. tuntematon

iei. tuntematon

iee. tuntematon

e. SunnyGirl
conn, 136 cm, km

ei. Flyer evm

eii. Sunny Animal evm

eie. Flight evm

ee. SunnyDay evm

eei. BadBoy evm

eee. Brightness evm

 

Jälkeläiset

Syntynyt

-

Skp & nimi

-

Isä/emä

-

 

Kilpailukalenteri

pvm laji luokka sijoitus

Voittosumma: 0 v€

©2019 Kaukovalta - suntuubi.com