Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

              

© AK
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Night Rush ”Nay”

Omistaja

Katherine (VRL-14309)

Rotu

Hannoverinhevonen

Ex-omistaja

Levinda (VRL-14261)

Skp, väri

Ori, ruunikko

Kasvattaja

Levinda (VRL-14261)

Syntynyt, kuollut

26.6.2008, 28.3.2016

Koulutustaso

ko HeB; re 150cm; me 140cm

Säkäkorkeus

173 cm

Painotus

Esteratsastus

Rekisterinumero

VH16-011-0085

   
 

Luonne

Ori? Check. Ärsyttävyys? Check. Yleinen vittumaisuus? Check. Nay oikeasti ajaa ihmisen kuin ihmisen hulluuden partaalle. Se vihaa puhtaalla sydämellä toisia oreja, eikä meinaa tulla toimeen paljon kaksijalkaistenkaan kanssa. Ihmisiä kohtaan se ei ole kuitenkaan aggressiivinen, ja kunhan työskentelee orin kanssa vakavissaan, saa hommat hoidettua.

Tästä maailmasta et varmasti löydä mitään hoitomuotoa, josta Nay suoranaisesti nauttisi (ellei lasketa sitä, että se haluaa olla omassa rauhassaan kirmaillen pitkin tarhaansa), mutta ei se suorastaan mitään vihaa. Mies on sellainen haukkuva koira, eli vaikka irvistelee, nostelee vähän kaviota tai luimii, ei se pure, potki tai päälle käy. Taluttaessa repii helposti taluttajaansa perässä, jos asenne työskennellessä on liian rento tai varomaton.

Ratsuna Nay toimii vain kokeneen tason ratsastajalla. Nuorten ja lihaksettomien likkojen on ihan turha orin selkään kiivetä perunasäkiksi, sieltä joko tullaan alas tai sieltä tullaan alas kovaa. Hevonen on ikuisesti liikkeessä, ja kouluratsastus ei tosiaan ole kärsivällisyyttä vaativana tämän miehen heiniä millään lailla, toki se voi vähän vääntää mutta et sinä siitä kouluratsua saa. Esteillä puolestaan Nay vähän vakavoituu, toki se on erittäin herkkä ratsastajan pienillekin virheille, ja mm. kieltää tai pudottaa peilatakseen sen ulos. Ori kuitenkin keskittyy ponnistukseen, hypyn korkeuteen ja vauhtiin, ja toimii periaatteessa rutiinilla. Voi kuitenkin lähteä käsistä alastulossa. Maastossa vaatii vahvahermoisen toverin mukaan.

Sukutaulu

i. tuntematon

ii. tuntematon

iii. tuntematon

iie. tuntematon

ie. tuntematon

iei. tuntematon

iee. tuntematon

e. tuntematon

ei. tuntematon

eii. tuntematon

eie. tuntematon

ee. tuntematon

eei. tuntematon

eee. tuntematon

 

Jälkeläiset

Syntynyt

-

Skp & nimi

-

Isä/emä

-

 

Kilpailukalenteri

20.3.2016 ~ esteratsastus, 140 cm ~ 3/7

Voittosumma: 0 v€

©2019 Kaukovalta - suntuubi.com