Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Piirustustalli

Anzkuli etsii itselleen seuralaista pitämään enemmän ja vähemmän tosissaan pyöritettävää piirustustallia. Ajatuksissa olisi siis lämminhenkinen kisatalli (villejä, jaoksellisia, näyttelyjä, muuta enemmän ja vähemmän aktiivista kisaamista), pientä kasvatustoimintaa, pientä myyntiä, yhteistyötä muiden piirustustallien kanssa ja tietysti paljon erilaisia hevosia. Anzkuli ei pysty pysymään vain yhdessä kasvatusrodussa, joten hevosia tulee olemaan laidasta laitaan, eikä Anzkuli varmasti pysty vastustamaan kiusausta kaikenlaisille oudoille yhdistelmille. Erilaisia tilastohevosia sekä uusia sukulinjoja tulee varmaankin olemaan ihan riittävästi.

     

Ylläpitokaverin ei tarvitse osata piirtää; Anzkuli voi piirtää hevosille kuvat. Piirustustaitoa ei kuitenkaan katsota pahalla. Olisi kiva, jos kaveri olisi Keskustassa, sillä Anzkuli ei pienistä ponnisteluista huolimatta ole saanut siellä itseään aktivisoitua. Olisi myös mukavaa, jos ylläpitokaveri jaksaisi kirjoitella hevosille tekstejä (luonnekuvauksia, päiväkirjamerkintöjä, sukuselvityksiä) ja pystyisi esimerkiksi kisaamaan hevosilla. Hevosten hankkimistakin olisi varmasti luvassa, jos sitä jaksaa tehdä. Tehtävää kyllä riittää yllin kyllin! Ja tietysti se suurin ja ainut oikea asia, mitä Anzkuli toivoo, on se, että kaveri on luotettava ja hänen kanssaan pystyy keskustelemaan fiksusti ja asiallisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Aikaisemmalla virtuaalikokemuksella ei juurikaan ole merkitystä. Toki kompromissejä pitää pystyä tekemään - molemmin puolin.

      

Vaikka olenkin kohtuullisen vaativa, haluan kuitenkin, että sinulla on omaa aikaa ja pystyt myös itse päättämään asoista tallilla. Tallin nimi, paikka, esittelyt, ulkoasut sun muut tietysti päätetään yhdessä, jotta talli ei kummallekaan ole millään tavalla epämiellyttävä. En pidä kiirettä hakijoiden "haastattelussa", vaan etsin ennemminkin "sitä oikeaa" kaveria.

      

... ja jos tunnistit itsesi tästä ja haluat mukaan, niin laita viestiä sähköpostilla osoitteeseen kaukovaltata@gmail.com. Viestittele ihmessä myös, jos kysyttävää nousee esiin, sillä varmasti en saanut kaikkia ajatuksiani ylös tähän tekstinpätkään.

      

©2020 Kaukovalta - suntuubi.com