Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uudet sivut!

    

© Benny de Ruiter Stables (lupa / permission)
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Ruby Toy "Troy"

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Hollanninpuoliverinen

Ex-omistaja

Agatha (VRL-13925)

Skp, väri

Ori, kimo

Kasvattaja

Agatha (VRL-13925)

Syntynyt

19.6.2014

Koulutustaso

ko HeA; re 150cm; me 120cm; ir 150cm

Säkäkorkeus

167 cm

Painotus

Esteratsastus

Rekisterinumero

VH15-012-0113

   
 

Luonne

Troy on kiltti ja rauhallinen, etenkin oriksi. Onhan niitä kilttejä oreja nähty, mutta tämä ori vetää vertoja niille kaikille. Juuri tämän takia oria käytetäänkin aktiivisesti kaikenlaiseen touhuamiseen. Troy on luonteensa puolesta oikea kultakimpale. Se on rohkea ja viisas, mutta myös rauhallinen ja nöyrä. Päättäväinen ori onkin luotettava kumppani mitä ikinä sen kanssa tekeekään. Ulkonäöllisesti ori on myös oikein hurmaava.

Troy on oikein lahjakas ja taitava esteratsu. Sen hyppytyyliä kehutaan paljon ja usein, ja siltä myös odotetaan paljon. Kun orin selkään pääsee, sen suorituksia voi vain ihastella. Kenttäratsuksi oria alun perin suunniteltiin, mutta heti alkutaipaleella huomattiin, että rataesteet ovat se orin omin juttu, joten sen saralla on sitten jatkettu. Ori on ratsastajalleenkin oikea unelma. Vauhtia löytyy, mutta onneksi löytyy myös tarkkuutta, ketteryyttä ja suureksi helpotukseksi myös se jarru. Troysta saa irti juuri sen verran, mitä siltä pyytää.

Sukutaulu

i. Wungaro evm
KWPN, km, 166 cm

ii. Silviano evm
KWPN, km, 168 cm

iii. tuntematon

iie. tuntematon

ie. Bling Bling evm
KWPN, km, 166 cm

iei. tuntematon

iee. tuntematon

e. Coralin evm
KWPN, m, 167 cm

ei. Hunter evm
KWPN, km, 169 cm

eii. tuntematon

eie. tuntematon

ee. Bacarole evm
KWPN, m, 164 cm

eei. tuntematon

eee. tuntematon

 

Sukuselvitys

i. Wungaro oli kiltti ja rauhallinen, etenkin oriksi. Onhan niitä kilttejä oreja nähty mutta tämä ori veti niille kaikille vertoja. Oria käytettiinkin juuri tämän piirteen takia runsaasti siitokseen. Ulkonäöltään ei ollut sen kummempi kuin muutkaan. Ei oikeastaan menestynyt esteratsastuksessa niin hyvin kuin olisi odotettu, ori oli kuitenkin omistajalleen todella rakas. Se kuoli 17 vuotiaana tallipalossa jossa menehtyivät myös sen emä ja yksi sisko.

ii. Silviano oli komea ja taitava esteratsu. Se saavutti urallaan paljon ja sitä kehuttiinkin paljon. Ori oli myös luonteensa puolesta oikea kultakimpale, rohkea ja viisas mutta myös kiltti ja rauhallinen. Ori palkittiin muun muassa yleislaatuarvosteluissa ensimmäisellä palkinnolla kun taas esteratsujen laatiksissa se nappasi toisen tittelin. Ori myöskin kantakirjattiin toiselle palkinnolle sen ollessa 16 vuotias. Sitä käytettiin myös paljon siitoksessa ja ori ehti saadakin 10 jälkeläistä. Silviano kuoli vanhuuteen 25 vuoden iässä.

ie. Bling Bling, tutummin pelkää Blingi oli pitkään omistajansa suosikki. Päättäväinen ja hiukan rauhaton tamma kuitenkin hoiti hommansa kunnolla ja menestyi hienosti niin esteratsastuksessa kuin näyttelyissä. Kaunis tamma oli myös suosittu siitostamma mutta elämänsä aikana se sai kuitenkin vain kuusi varsaa ja joista kaksi on menestynyt yhtä hyvin tai paremmin. Se asui elämänsä seitsemän ensimmäistä vuotta kasvattajallaan ja muutti sen jälkeen Ranskaan. Kaksitoista vuotiaana se kuitenkin palasi synnyin kotiinsa. Bling Bling kuoli 22 vuotiaana tallipalossa.

e. Coralin, musta kuvankaunis tamma oli luonteeltaan oikea hirviö. Itsepäinen ja välillä vihainenkin tamma oli kuitenkin taitava estetykki joka ei pelännyt juuri mitään. Kun tamman sai kulkemaan hyvin, saivat monet ihastella tamman suorituksia. Monissa kilpailuissa tamma ei kuitenkaan ehtinyt käymään mutta niissä missä ehti se nappasi useimmin sijoituksen. Coralin sai vain yhden varsan sillä se menehtyi auto-onnettomuudessa 14 vuotiaana.

ei. 'Oikea komistus' monet sanoivat tavatessaan Hunterin ensimmäisen kerran. Ori aloitti uransa kenttäratsuna mutta pian todettiin, etteivät sen hermot kestäneet maastokokeita, joten sillä siirryttiin pelkästään esteille. Niillä se menestyikin hyvin vaikka vauhtia tuntui aina olevan enemmän kuin tarkkuutta. Luonteeltaan reipas ori valloitti monet kasvattajat ja sitä käytettiinkin paljon siitokseen. Ori menehtyi vanhuuteen 21 vuotiaana.

ee. Bacarole oli nopea ja ketterä esteratsu jonka kilpailutaitoja ei kuitenkaan päästetty esille sillä sen omistaja päätti käyttää tammaa lähinnä siitokseen sen kauniin ulkonäön takia. Kun kasvattaja sitten kuoli tapaturmaisesti, aloitettiin Bacarolen uudelleen koulutus. Tamma oli kuitenkin turhan vanha siihen hommaan eikä koulutusta muutenkaan suoritettu asian mukaisesti. Tästä johtuen tamma muuttui ajan kuluessa vihaiseksi. Viimein tajuttiin että tamma oli heitetty hukkaan ja se palasi siitostammaksi. Ennen kuolemaansa se sai yhden varsan, Coralinin. Bacarole menehtyi 19 vuotiaana epäonnistuneeseen varsomiseen.

Jälkeläiset

Syntynyt

Skp & nimi

Isä/emä

12.2.2015 o. la Sole Runner Viva La Vida
5.8.2015 t. Dream Catcher KV Lora Lee II
21.3.2017 o. Sweet William Fleet Street
14.4.2018 t. Grey Diamond KV White Caramel
 

Kilpailukalenteri

Muut: 3 sijoitusta
20.02.2015 - ERJ - kutsu? - 150 cm - 2/22
31.05.2015 - väri match show - kutsu? - kimot - 1. sija
31.10.2016 - koulu - kutsu? - HeA - 3/31

Voittosumma: 100 v€

Muuta

31.5.2015
Kimoutuminen nätissä vaiheessa, pohjaväri on jo aika hyvin haalistunut harmauden alle.
- Mette

©2019 Kaukovalta - suntuubi.com