Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

© Benny de Ruiter Stables (lupa / permission)
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Viva La Vida ”Viva”

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Hollanninpuoliverinen

Ex-omistaja

Agatha (VRL-13925)

Skp, väri

Tamma, tummanruunikko

Kasvattaja

Agatha (VRL-13925)

Syntynyt

21.9.2014, Yhdysvallat

Koulutustaso

ko HeA; re 150cm; me 120cm; ir 150cm

Säkäkorkeus

163 cm

Painotus

Esteratsastus

Rekisterinumero

VH15-012-0086

   
 

Luonne

Viva - tuo Loran täyssisko - ei sisarensa tapaan juurikaan hurmaa rakenteellaan tai liikkeillään. Sillä on kuitenkin kohtuullisen mukava luonne ja loistava hyppykapasiteetti. Hoidettaessa Viva ei ole helpoimmasta päästä, kuten ei muutenkaan maasta käsin käsiteltäessä. Satulan alla tamma on kuitenkin mieleenpainuva. Viva on nöyrä ratsastaa. Se tekee kaiken juuri niin kuin ratsastaja pyytää. Etenkin esteet ovat tamman mieleen, ja se tiputtaa erittäin harvoin. Este kuin este ylitetään reilulla varalla, eikä jyrkät hyppykulmat tai tiukat mutkatkaan haittaa menoa.

Sukutaulu

i. Dauntless evm
KWPN, trn, 162 cm

ii. Thor evm
KWPN, trn, 165 cm

iii. tuntematon

iie. tuntematon

ie. Diana evm
KWPN, trn, 161 cm

iei. tuntematon

iee. tuntematon

e. Vanity evm

ei. Your Love evm
KWPN, rn, 167 cm

eii. tuntematon

eie. tuntematon

ee. Lollipop evm
KWPN, trn, 163 cm

eei. tuntematon

eee. tuntematon

 

Sukuselvitys

i. Dauntless tunnettiin paremmin luonteestaan kuin kilpailusaavutuksistaan vaikka saavuttikin paljon, erityisesti näyttelyissä. Ori kilpaili seitsemän vuotiaasta 16 vuotiaaksi ja ehti välillä käymään laatuarvosteluissakin nappaamassa toisen tittelin palkinnon. Siitokseen Dauntlessia käytettiin vain vähän varsoille periytyvän temperamentin vuoksi. Ori asusti koko elämänsä samalla kasvattajalla. Se kuoli ähkyyn 19 vuotiaana.

ii. Thor oli nimensä mukaisesti oikea kuningas, ainakin omasta mielestään. Kisoissa menestyi kohtalaisesti mutta napsi sijoituksia näyttelyistä tasaiseen tahtiin. Thor astui myös monia tammoja ja jätti jälkeensä toinen toistaan upeampia jälkeläisiä. Oriin viimeiseksi jäänyt varsa Dauntless oli ainoa joka peri isänsä egon ja temperamentin kokonaisuudessaan ja vähän enemmänkin. Thor lopetettiin huonon jalan takia 22 vuoden iässä.

ie. Diana oli todella lempeä ja rauhallinen tamma joka teki mielellään yhteistyötä ihmisten kanssa. Ei menestynyt mitenkään erityisen hyvin kilpakentillä mutta saavutti sentään jotain näyttelyissä. Tamma kantakirjattiin 15 vuotiaana. Siihen mennessä sillä oli neljä jälkeläistä jotka olivat kyllä perineet emänsä luonteen mutta menestyivät äitinsä tapaan keskinkertaisesti esteratsastuksessa. Tamma kuoli vanhuuteen 23 vuotiaana.

e. Vanity oli hyvin menestynyt ja taitava esteratsu. Normaalin näköinen tamma ei kiinnittänyt huomiota kuin taidoillaan, rakenteessakin oli muutamia virheitä mutta tammaa käytettiin ahkerasti siitokseen juurikin kapasiteetin ja luonteen perusteella. Kaiken kaikkiaan tamma sai kuusi varsaa joista kaikki ovat menestyneet melko hyvin. Vanity lopetettiin 20 vuoden iässä sairastelun ja huonoksi menneiden jalkojen takia.

ei. Your Love oli suhteellisen menestynyt esteratsu, vaikkei missään maailman suurimmissa kilpailuissa käynytkään, lähinnä sillä kilpailtiin seuratasolla. Siitokseen oria alettiin käyttää vasta vanhemmalla iällä kun se ei enää pystynyt kilpailemaan niin aktiivisesti. Ori asusti koko elämänsä samalla omistajalla ja se elämää ovat kartuttaneet myös muutamat ratsastustunnit. Your Love kuoli luonnollisista syistä 23 vuotiaana.

ee. Lollipop, koko Vivan suvun tähänastisista ehkä tunnetuin hevonen sillä tamma valloitti monia tunnettuja kilpailuja. Hauskan nimensä tamma sai kun sen omistajan nuori tytär pääsi ensimmäisen kerran katsomaan varsaa ja tällä oli tikkukaramelli mukanaan. Ulkonäkönsä puolesta tamma ei juurikaan saanut huomiota kuten ei yksikään sen varsoista. Lollipop kantakirjattiin 12 vuotiaana ja se voitti pari vuotta aikaisemmin esteratsujen laatuarvosteluissa ensimmäisen palkinnon. Tamma kuoli ähkyyn 20 vuotiaana.

Jälkeläiset

Syntynyt

12.2.2015

Skp & nimi

o. la Sole Runner

Isä/emä

Ruby Toy

 

Kilpailukalenteri

21.3.2015 ~ ERJ, 150 cm ~ 2/17
25.12.2016 ~ näyttely, puoliveritammat ~ 1/4, BIS8
3.5.2017 ~ esteratsastus, 150 cm ~ 1/12
1.5.2017 ~ kouluratsastus, HeA ~ 70,714% ~ 6/27
28.6.2017 ~ kouluratsastus, HeA ~ 52,143% ~ 19/21

Voittosumma: 100 v€

Muuta

25.12.2016, näyttelyarvostelu
Mukava tamma, kaunis väritys, puhdas rakenne, hienot liikkeet.
- Tepsu VRL-13644
 

©2018 Kaukovalta - suntuubi.com