Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

© Benny de Ruiter Stables (lupa / permission)
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Lora Lee II ”Lora”

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Hollanninpuoliverinen

Ex-omistaja

Agatha (VRL-13925)

Skp, väri

Tamma, tummanruunikko

Kasvattaja

Agatha (VRL-13925)

Syntynyt

30.10.2014

Koulutustaso

ko HeA; re 150cm; me 120cm; ir 150cm

Säkäkorkeus

160 cm

Painotus

Esteratastus

Rekisterinumero

VH15-012-0466

   
 

Luonne

Lora ei ole niin tunnettu saavutustensa kuin temperamenttinsa perusteella. Tamma on yksi niistä hevosista, joista aloittelijat saavat harmaita hiuksia, mutta useamman vuoden hevosten kanssa tekemisissä olleet saavat esiin oikean helmen. Lora on nöyrä ratsu höystettynä tammamaisella omalla tahdolla. Tammalla on oma mielipide joka asiaan, ja jos se ei ole sama käsittelijän kanssa, siitä saa todellakin kuulla. Kapasiteettia tammalla kyllä on vaikka mihin, se vain pitää saada ohjattua oikeisiin asioihin. Ei Loralla mitään ihmisiä tai yhteistyön tekemistä vastaan ole. Sillä vain on hiukan vahvempi tahto kuin monilla muilla hevosilla. Tamma ei juurikaan kiinnitä huomiota rakenteensa tai liikkeidensä perusteella - tamma on kohtuullisen tavallisen näköinen ja liikkuu pienesti, mutta kuitenkin siististi - mutta luonteesta Lora todellakin muistetaan. Toisinaan tammaa käytetään ratsastustunneillakin testaamaan ratsastajien päättäväisyyttä.

Sukutaulu

i. Dauntless evm
KWPN, trn, 162 m

ii. Thor evm
KWPN, trn, 165 cm

iii. tuntematon

iie. tuntematon

ie. Diana evm
KWPN, trn, 161 cm

iei. tuntematon

iee. tuntematon

e. Vanity evm
KWPN, rn, 160 cm

ei. Your Love evm
KWPN, rn, 163 cm

eii. tuntematon

eie. tuntematon

ee. Lollipop evm
KWPN, trn, 160 cm

eei. tuntematon

eee. tuntematon

 

Sukuselvitys

i. Dauntless tunnettiin paremmin luonteestaan kuin kilpailusaavutuksistaan vaikka saavuttikin paljon, erityisesti näyttelyissä. Ori kilpaili seitsemän vuotiaasta 16 vuotiaaksi ja ehti välillä käymään laatuarvosteluissakin nappaamassa toisen tittelin palkinnon. Siitokseen Dauntlessia käytettiin vain vähän varsoille periytyvän tempperamentin vuoksi. Ori asusti koko elämänsä samalla kasvattajalla. Se kuoli ähkyyn 19 vuotiaana.

ii. Thor oli nimensä mukaisesti oikea kuningas, ainakin omasta mielestään. Kisoissa menestyi kohtalaisesti mutta napsi sijoituksia näyttelyistä tasaiseen tahtiin. Thor astui myös monia tammoja ja jätti jälkeensä toinen toistaan upeampia jälkeläisiä. Oriin viimeiseksi jäänyt varsa Dauntless oli ainoa joka peri isänsä egon ja tempperamentin kokonaisuudessaan ja vähän enemmänkin. Thor lopetettiin huonon jalan takia 22 vuoden iässä.

ie. Diana oli todella lempeä ja rauhallinen tamma joka teki mielellään yhteistyötä ihmisten kanssa. Ei menestynyt mitenkään erityisen hyvin kilpakentillä mutta saavutti sentään jotain näyttekyissä. Tamma kantakirjattiin 15 vuotiaana. Siihen mennessä sillä oli neljä jälkeläistä jotka olivat kyllä perineet emänsä luonteen mutta menestyivät äitinsä tapaan keskinkertaisesti esteratsastuksessa. Tamma kuoli vanhuuteen 23 vuotiaana.

e. Vanity oli hyvin menestynyt ja taitava esteratsu. Normaalin näköinen tamma ei kiinnittänyt huomiota kuin taidoillaan, rakenteessakin oli muutamia virheitä mutta tammaa käytettiin ahkerasti siitokseen juurikin kapasiteetin ja luonteen perusteella. Kaikenkaikkiaan tamma sai kuusi varsaa joista kaikki ovat menestyneet melko hyvin. Vanity lopetettiin 20 vuoden iässä sairastelun ja huonoksi menneiden jalkojen takia.

ei. Your Love oli suhteellisen menestynyt esteratsu vaikkei missään maailman suurimmissa kilpailuissa käynytkään, lähinnä sillä kilpailtiin seuratasolla. Siitokseen oria alettiin läyttää vasta vanhemmalla iällä kun se ei enää pystynyt kilpailemaan niin aktiivisesti. Ori asusti koko elämänsä samalla omistajalla ja se elämää ovat kartuttaneet myös muutamat ratsastustunnit. Your Love kuoli luonnollisista syistä 23 vuotiaana.

ee. Lollipop, koko Vivan suvun tähänastisista ehkä tunnetuin hevonen sillä tamma valloitti monia tunnettuja kilpailuja. Hauskan nimensä tamma sai kun sen omistajan nuori tytär pääsi ensimmäisen kerran katsomaan varsaa ja tällä oli tikkukaramelli mukanaan. Ulkonäkönsä puolesta tamma ei juurikaan saanut huomiota kuten ei yksikään sen varsoista. Lollipop kantakirjattiin 12 vuotiaana ja se voitti pari vuotta aikaisemmin esteratsujen laatuarvosteluissa ensimmäisen palkinnon. Tamma kuoli ähkyyn 20 vuotiaana.

Jälkeläiset

Syntynyt

5.8.2015

Skp & nimi

t. Dream Catcher KV

Isä/emä

Ruby Toy

 

Kilpailukalenteri

Muut: 3 sijoitusta
20.02.2015 - ERJ - kutsu? - 150 cm - 1/22
31.10.2016 - koulu - kutsu? - HeA - 2/31
22.12.2017 - näyttely - kutsu? - lämminveriset - 1/8

Voittosumma: 450 v€

©2019 Kaukovalta - suntuubi.com