Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

© Anzkuli, miisu
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Navarrina CIV ”Riina”

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Andalusianhevonen

Ex-omistaja

miisu, Sunny ponies

Skp, väri

Tamma, ruunikko

Kasvattaja

miisu, Sunny ponies

Syntynyt

23.2.2005

Koulutustaso

ko Int II; re 110cm; me 110cm; ir 120cm

Säkäkorkeus

157 cm

Painotus

Yleispainote

Rekisterinumero

VH15-033-0010

   
 

Luonne

Tämä ruunikko tamma, joka sattuu myös olemaan koko tallin kaunein hevonen, on helppohoitoinen ja kiva tamma kaikinpuolin. Se ei paljon välitä pikkuisesta ratsastajastaan, joka potkii kyljet hajalle, tai jos sitä harjataan vastakarvaan painamalla. Riina on myös monen pienen tytön unelmahevonen, sellainen jonka jokainen haluaisi.

   Hoitaessa seisoo nätisti paikoillaan ja antaa hoitajansa touhuta  ympärillään. Harjan letitys ja hevosen koristeleminen ties minkälaisiin mininäyttelyihin sujuu ongelmitta, sillä Riina vain nukkuu, ja jollei nuku niin ainakin seuraa innokkaana hoitajansa tekemisiä. Nostaa kiltisti jalkansa kun puhdistetaan kaviot, antaa harjata mahan alta, ei potki eikä pure. Häntäkin on useaan kertaan letitetty ja harjattu suoraan Riinan takana. Tamma osaa olla kiltti ja varsinkin pienille -oikea enkeli! Varustuksessa ei yleensä tule mitään, mitä nyt joskus tuntuu liian tylsältä ja pitää vähän nostella päätään jotta hoitaja ei varsinkaan yllä laittaa kuolaimia suuhun saatika suitsia päähän. Satuloidessa saattaa pullistella, sekin johtuu vain tekemisen puutteesta. Tammalle saa laittaa bootsit ilman että alkaa potkimaan tai riehumaan. Myös kaikki heijastimet pimeällä ja valoisalla, nekin antaa laittaa.

 Ratsastaessa Riina innostuu aina. Heti kun ratsastaja on selässä, lähtee tämä tamma ravaamaan ja jos ei pidätä tarpeeksi nopeasti, niin kohta ollaan jo laukassa. Nopeasti tämän saa takaisin käyntiin, mutta sitten kun ollaan jo laukassa niin se ei niin helposti käykään. Kun tamma on rauhoittunut, siitä tulee järkevä ja varoo askeleitaan. Se menee tasaisen nätisti ja nopeasti katsottuna tosi kauniisti. Se on herkkä, eli tottelee heti apuja ja tekee myös mitä käsketään. Riina yrittää parastaan ja se näkyy esimerkiksi kilpailuissa. Laukanvaihdot ja muut tällaiset sujuvat hyvin, eikä missään ole moittimista.
© Valle VRL-14240

Sukutaulu

i. Cronos II evm

ii. Carcelero VI evm

iii. Clasico-Mac evm

iie. Barilla evm

ie. Cronida evm

iei. Afamado II evm

iee. Cresta evm

e. Geisha evm

ei. Mejicano XV evm

eii. Malicioso evm

eie. Alba III evm

ee. Granadina evm

eei. Devoto evm

eee. Gorrona III evm

 

Jälkeläiset

Syntynyt

-

Skp & nimi

-

Isä/emä

-

 

Kilpailukalenteri

3.3.2016 ~ laukkaratsastus, barokkihevoset (+Friisiläinen) ~ 2/14
5.2.2017 ~ matkaratsastus, hevoset 25 km ~ 3/8

Voittosumma: 5 533 v€

Muuta

Historia
Riina pelastettiin huonoista oloista Espanjasta Sunny Poniesiin, jossa sen luottamus ihmisiin pikkuhiljaa palautettiin. Tallin lopettaessa Riina päätyi muiden hevosen mukana Kaukovaltaan.

©2018 Kaukovalta - suntuubi.com