Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

       

© Ekaterina Druz
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Lady of the Lake ”Lady”

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Arabialainen täysiverinen

Ex-omistaja

Mirelli

Skp, väri

Tamma, rautias

Kasvattaja

Mirelli

Syntynyt

7.7.2004

Koulutustaso

ko PSG; re 130cm; me 130cm; ir 130cm

Säkäkorkeus

151 cm

Painotus

Esteratsastus, näyttelyt

Rekisterinumero

VH14-003-0331

   
 

Luonne

Ladyn motto: tee palkkaa vastaan mitä vain. Tämä on Ladyn tunnetuin piirre, se ei tee mitään ilman palkintoa joka on yleensä herkku, rapsutus tai pikkuinen hellittelyhetki. Tammalla on niin kiva ulkonäkö ja on kivan värinen muutenkin, joten siitä on tullut kaikkien suosikki muiden rinnalla. Lady jaksaa aina olla pirteä. Sen huomaa jo yleensä laitumeltahaku reissulla, sillä tamma on ylipirteä ja on koko ajan hyökkimässä toisaalle.

  Hoitaessa pyörii ja hyörii koko ajan ja hoitajan pitää koko ajan olla hyssyttelemässä tammaa jotta se rauhoittuisi edes vähän. Monet kerrat se on kaatanut harjaämpärin ja harjat on levenneet minne sattuu, ja sekös hoitajaa ärsyttää! Se kuitenkin nauttii harjauksesta, ja ihme kyllä se rauhoittuu aika pian kun sitä on saanut harjattua hetken. Silloin se jää paikoilleen silmät ummessa ja sen saa harjattua ihan kokonaan. Kun Lady rauhoittuu, sen kanssa voi tehdä ihan mitä vain, paitsi juoksuttaa. Sitä se inhoaa sydämensä pohjasta! Kavioiden putsauksessa ei tule ongelmia. Myös mahanalta harjaus on kivaa, sinne kun tahtoo kesäisin kaikki ötökät lentää puremaan nahka pilalle.

  Talutus sujuu joskus hyvin. Yleensä aina se vain riehuu ja heittelehtii minne sattuu ja yhtäkkiä se saattaa vain nykäistä päänsä alas ja haukata makean ison palan vihreää ruohoa. Sitten sama rumba jatkuu, ja se jatkuu siihen asti että laidun tulee näkyviin ja se lähtee juoksemaan sinne, oli hoitaja perässä tai ei. Silloin kun tamma jotakin päättää, se myös tekee sen.

   Lady on kärsimätön neiti, joten kun tätä varustetaan se on heti pyörimässä ja varustus alkaa olla hankalaa. Satulavyön kun kiristää, sen saa kohta kiristää uudelleen koska tamma pullistelee aina, ja jos nousee selkään ilman uudelleen kiristämistä saa huomata että istuu kohta hevosen mahan alla. Lady itseasiassa nauttii ratsastuksesta, joten kun satula on vaivalla saatu kiinnitettyä niin suitsien laitto sujuukin laittoman helposti. Ratsastaessa se pukittaa, se testaa ratsastajansa aina jotta saa huomata kumpi on pomo, ja se pomo on Ladyn mielestä se itse. Esteillä tamma on hyvä, koulussa se ei ole niin hyvä mutta ei se kyllä parastaan yritä. Jos tamma joskus tottelisi apuja ja ohjeita, se saattaisi ollakin hyvä kouluhevonen, mutta ei, se on saanut jo nimensä tottelemattomana Ladyna. 
© Valle VRL-14240

Sukutaulu

i. Maher QA evm

ii. tuntematon

iii. tuntematon

iie. tuntematon

ie. tuntematon

iei. tuntematon

iee. tuntematon

e. Saida QA evm

ei. tuntematon

eii. tuntematon

eie. tuntematon

ee. tuntematon

eei. tuntematon

eee. tuntematon

 

Jälkeläiset

Syntynyt

-

Skp & nimi

-

Isä/emä

-

 

Kilpailukalenteri

Villit: 2 sijoitusta
20.08.2016 - este - Musta Korppi - 130 cm - 2/13 20.05.2017 - este - Masterpiece - 130 cm - 4/21
Muut: 4 sijoitusta
02.11.2014 - koulu - kutsu? - PSG - 3/4
29.05.2015 - koulu - kutsu? - PSG - 2/12
12.08.2015 - maastoeste - kutsu? - 110-120 cm - 3/17
10.09.2016 - koulu - kutsu? - PSG - 1/6

Voittosumma: 2 600 v€

©2019 Kaukovalta - suntuubi.com