Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

                

© Zuzana Buráňová
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi

Kaukovallan Hopeakuu ”Kuu”

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu

Parsonrussellinterrieri

Ex-omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Skp, väri

Uros, kolmivärinen

Kasvattaja

Anzkuli (VRL-11903)

Syntynyt

9.1.2019

Koulutustaso

-

Säkäkorkeus

-

Painotus

-

Rekisterinumero

VTR-00000

   
 

Luonne

Tammikuulle suunnitellusta parsonrussellinterrieripentueesta halusin ehdottomasti yhden komistuksen jatkamaan isänsä jalanjälkiä. Niinpä heti kun olin löytänyt Leeviksi kutsutulle urokselle morsion, Nukke-neidin, oli minulla jo varaus vetämässä ensimmäisestä urospennusta, joka tästä yhdistelmästä syntyisi. Suureen maailmaan syntyikin kolmivärinen kaveri, joka on intoa täynnä ja suorittaa isälleen annettua tallikoiran tehtävää vähintään yhtä suurella innolla kuin isänsä. Emäänsä Nukkeen Kaukovallan Hopeakuuksi nimetty uros ei kuitenkaan ole ainakaan näyttelypuolella tullut, koiralla kun on hieman heikko rakenne näyttelykoiraksi. Jää kuitenkin nähtäväksi, pääsisikö pojan kanssa temppuilemaan jotakin muuta talleilun lisäksi.

Kuu on luonteeltaan ihmistä kohtaan hyvinkin kiltti, ja se tulee toimeen loistavasti myös hevosten kanssa. Toisinaan sillä on kuitenkin taipumusta dominointiin, ja tarvitseekin määrätietoisen käsittelijän. Koska hevoset ja muut koirat eivät ole vielä saaneet kaveria nöyräksi, tarvitsee Kuu selvät rajat, joissa pysytään. Ihmisen saapuessa Kuu tulee vastaan häntä iloisesti heiluen, eikä osoita eleelläkään olevansa ihmisen yläpuolella. Koiralla on sentään joku roti, vaikkakin on kurja joutua opettamaan koiralle kaviosta tai isosta purukalustosta, että hevonen nyt vain on isompi ja voimakkaampi eläin ja näin ollen sitä tulisi kunnioittaa.

Sukutaulu

i. Honey Puppy’s Moonlight

ii. Leo

iii. tuntematon

iie. tuntematon

ie. Leenu

iei. tuntematon

iee. tuntematon

e. Pimeyteen Kadonnut Nukkekoti
BH TK1 vFIN MVA vFINJW-18 vFINW-18 vEUJW-19 vEUW-19

ei. Little Dream Boy
BH TK4 vRpoK1 vAVA vFIN KVA-L vFIN KVA-M vFIN TVA vFIN & vGER & vGBR & vUSA MVA vWW-18 ​vGERW-18 vLKM-18​ ​vFRAJM-18 vFINW-18 vEUW-19

eii. tuntematon

eie. tuntematon

ee. Mandalat Mielirauha

eei. tuntematon

eee. tuntematon

 

Jälkeläiset

Syntynyt

-

Skp & nimi

-

Isä/emä

-

 

Kilpailukalenteri

pvm laji luokka sijoitus

Voittosumma: 0 v€

 

©2019 Kaukovalta - suntuubi.com